perjantai 7. marraskuuta 2014

10.10 Ensimmäinen demo

10.10 Suuntasin kuviksen demolle positiivisin mielin: odotin käytännön tekemistä. Toisaalta olen aina pitänyt itseäni kuvaamataidollisesti lahjattomana, eikä tekeminen ole tuntunut aina nautinnolliselta. Tällä kurssilla tahtoisinkin löytää tekemisen ilon, ja aion saada asenteeni oppiainetta kohtaan niin hyväksi kuin mahdollista. Kirjasimme odotuksia ylös.










Demolla piirsimme aluksi omakuvamme käyttäen hiiliä ja lyijykynää. Tartuin innokkaasti toimeen, mutta pian alkoi turhauttaa. Tuntui siltä, että jokainen viiva, jonka teen, ainoastaan huonontaa kuvaa. Pääsin kuitenkin suhteellisen hyvään tulokseen; vaikkei kuva näyttänyt juurikaan minulta, ihminen se silti oli!


Lisäksi kävimme läpi ja yhdistelimme vesivärien eri sävyjä. Tästä pidin todella, sillä rakastan värejä! Teimme Goethen kolmion, ja sen mittaaminen lyijykynälläkin tuntui omalta jutulta. Vaikka demo kesti kauan, oma fiilis parani loppua kohden ja tunneista jäi ihan hyvä mieli. Kolmioni jäi jonkin verran kesken. En voi sanoa odottavani innolla ensi kertaa, mutta en myöskään kammoa ajatusta. Kyllä tämä tästä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti